Kontakt  |  Udskriv  |  Sitemap   
Nyheder

Ny adresse
Vi er flyttet
Læs mere

ISMASKINE TIL HJEMMEBRUG
Er på lager til omgående levering
Læs mere

ISMASKINE TIL HJEMMEBRUG
2015 TILBUD:
PRIS KR. 1.8000,- Afhentet
Plus forsendelse hvis den skal sendes kr. 70,-
 
Så snart betaling er modtsget sendes ismaskinen
 
Vi har nu fået lavet vores egne ismaskiner til hjemmebrug. Maskinen er med indbygget kompressor og røreværk. Den er elektronisk styret og det er muligt at programmere den således at den optimale isfremstilling opnås.
 
Maskinen indeholder sin egen kompressor, så det er slut med køleelementer fra frostskabet. Det er nu blevet utroligt nemt, kom blot ismassen i maskinen, stikket i kontakten og omgående begynder isprocessen.
 
Maskine er således programmeret, at efter 2 minutter starter kompressoren som hurtigt nedkøler den udtagelige Teflon coatede beholder. Temperaturen vil hurtigt falde til minus 33-40 grader når der ingen ismasse er i beholderen. På grund af omrøringen under frysningen undgås de irriterende iskrystaller.
 
Isfremstilling
 
Når der skal laves en lækker is, opvarmes sukker og mælk under konstant omrøring (må ikke koge eller brænde på). Til den varme masse tilsættes røreæg (pisket æggeblomme og sukker - gerne vaniljesukker) under konstant omrøring, hvorefter massen bliver cremet. Hvis det skal være en choklade is, tilsættes smeltet mørk chokolade, eller en flydende acasie honning, eller en karamel sovs, eller en god frugt marmelade med lidt sukker, eller appelsin juice, eller anden juice, eller ????
 
Efter afkøling og modning af massen kommes den i ismaskinen. Tiden stilles til f.eks. 40 min. Når tiden er udløbet, kommer der et lydsignal. Hvis isen stadig er for blød, fryses der 10 min til. Isen vil nu være som en soft-ice og kan hærdes og færdigfryses i et frostskab.
 
Hvis isen bliver i maskinen og den stadig er tændt, vil kompressoren starte hver 10 minutter i op til 1 time for at undgå at isen smelter.
 
En lækker is opnås ved at tilsætte f.eks smeltet chokolade til den færdige is, eller rør jordbærmarmelade i massen.
 
Køb af ismaskinen
 
Maskinen kan enten købes i vores firma Fun-Company eller bestilles. Dersom den skal sendes, skal der indbetales kr. 1.800,- plus porto kr. 70,- ialt kr. 1.870,-. til konto 4310-4310238635. Den vil så snart betalinger modtaget, blive sendt.

For køb: gå til vores web shop: www.funcompanyshop.dk

 
 
Maskinerne kan afhentes efter aftale på vores lager i Farum eller i Holte. Ring evt. for at aftale tid til afhentning.


Søllerødlund 5      |      2840  Holte      |      Tlf.: 20 48 24 68         |      Fax: 32 16 47 01      |      info@frostfactory.dk